Mundbind mm. er stadigvæk påkrævet i 2021

27. 10. 2020 - 10: 45

 

Det er fra torsdag den 29. oktober 2020 og stadigvæk i 2021 påkrævet - at personer på 12 år og derover skal bære mundbind eller visir ved besøg på indendørs kulturinstitutioner og idrætsfaciliteter. Kravet om brug af mundbind eller visir gælder både kunder, besøgende, tilskuere samt personale tilknyttet den pågældende idrætsfacilitet.

 

Skal man have mundbind på i svømmehallen?

Ja, man skal have mundbind eller visir på, når man kommer og går ind i omklædningen, og når man forlader stedet -eller opholder sig i fx et loungeområde. Når man går fra omklædningen og ud i svømmehallen med svømmetøj på - og går til og fra bassinet, skal man ikke have mundbind eller visir på.

 

Må svømmehaller holde åbent for almindelig adgang for børn og voksne sammen?

Ja, f.eks. svømmehaller må fortsat holde åbent for almindelig ophold og færdsel på tværs af aldersgrupper. I forbindelse med ét samlet arrangement, f.eks. en fødselsdag, må der maksimalt være 10 personer til stede.

 

Hvor mange må der være til stede i en svømmehal samtidig?

Der må maksimalt være samlet 10 personer til et arrangement eller en aktivitet såsom holdtræning. Almindelig ophold og træning i en svømmehal betegnes ikke som ét arrangement. Der må derfor være mere end 10 personer til stede i en svømmehal, hvis disse ikke er en del af samme arrangement.