Livreddervikarer søges

Livreddervikarer søges

Hvis du gå med en lille livredderdrøm i maven .... så læs her - og tøv endelig ikke med at søge.

Livreddervikarer til vores hyggelige svømmehal i Haslev

Som livreddervikar i Haslev Svømmehal bliver du en del af et engageret M/K team i forskellig alder -  hvor vi løfter i flok.

Vi søger livreddervikarer som er selvstændige – da man ofte vil gå i hver sin ende af svømmehallen, du er serviceorienteret overfor vores kunder, du er sikkerhedsbevidst og så er du min. 18 år.

Opgaverne er alsidige med fokus på at:

  • sikre sikkerheden i svømmehallen når der er kunder, klubber og skoler
  • yde kundeservice og evt. kassevagt hvor vi betjener kunder i offentlig åbningstid
  • ca. 60 % er rengøring og vedligeholdelse i hallen og omklædningen
  • teknikkælder betjenes og vedligeholdes, så vores svømmehal kan bruges hver dag
  • diverse forefaldende opgaver / små håndværkeropgaver – så som fødselsdage, wellnessaften, oplæring af nye kollegaer, sætte en hylde op mm.  

Du må meget gerne søge stillingen selvom du ikke er uddannet livredder …. Vi skal nok sørge for, at du består denne inden for de første 3 uger.

Løn- og ansættelsesforhold

Ansættelsen er, som teknisk servicemedarbejder, og lønnen fastsættes i henhold til principperne for Ny Løn efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

Vi er fleksible i forhold til vagter – så de kan passe ind med familie og fritidsinteresser.

Din kommende arbejdsplads er en aktiv og populær svømmehal, der bliver brugt flittigt af klubber og offentlige gæster – så hvis ovenstående har vagt din interesse så –
send et skriv til Haslev Svømmehal på: kskou@faxekommune.dk – og aftal en dag for en samtale med vores halinspektør og stedfortræder – efterfulgt af en uformel svømmetest som består af 200 m svøm / 2 dyk på 4m. / 25m. bjærgning af dukke / længdedyk og spring fra 1 m. vippe.

Vi glæder os til at høre fra dig.